فونت انگلیسی برای چاپ کتاب

فونت های انگلیسی استاندارد

فونت‌های انگلیسی استاندارد کدامند؟

انتخاب فونت مناسب یکی از مهم‌ترین نکات در انجام و چاپ کتاب، کارهای گرافیکی و تبلیغاتی می‌باشد چرا که استفاده از فونت مناسب جهت صفحه آرایی کتاب، بارگذاری مطالب وب سایت‌ها و نوشتن اپلیکیشن‌های رایانه‌ای در طراحی، سبب خوانایی مطالب و چشم‌نواز‌تر شدن آن‌ها می‌گردد. در این مطلب قصد داریم تا به معرفی فونت‌های انگلیسی استاندارد بپردازیم و امیدواریم مطالعه این مقاله کوتاه برای شما نیز مفید بوده و اطلاعات خوبی را در اختیارتان قرار دهد.

فونت چیست؟

در ابتدای راه بهتر است تا تعریفی از فونت یا قلم داشته باشیم. فونت به مجموعه حروفی گفته می‌شود که توسط روابط خاص گرافیکی طراحی شده و سبب ایجاد تصاویر نگارشی زیباتر و خواناتری برای کلمات می‌شوند.

انوع فونت‌ها

در حال حاضر فونت‌های فراوانی با شکل‌ها و استایل‌های مختلف وجود دارند که شما تنها با یک کلیک در دنیای وب به آسانی می‌توانید آن‌ها را در اختیار داشته و از آن‌ها استفاده نمایید. اما فونت‌ها در حالت کلی به دو دسته فونت های فارسی و انگلیسی تقسیم می‌شوند؛ که در ادامه قصد داریم تا فونت‌های انگلیسی استاندارد را خدمتتان معرفی نموده و توضیحات بیشتری را در این رابطه خدمتتان ارائه نماییم.

ساختار ظاهری فونت‌ها

قبل از ورود به بحث اصلی بهتر است توضیحاتی را در مورد آناتومی فونت‌های انگلیسی خدمتتان بیان نماییم  تا شما درک صحیح‌تر و بهتری از توضیحات ارائه شده در بندهای بعدی این مقاله داشته باشید. هر حرف از فونت از یک بخش اصلی با نام خط پایه (Base Line)، بخشی به عنوان بخش صعودی (ascender) و بخش قرار گرفته بر زیر خط اصلی به عنوان بخش نزولی (descender) تشکیل شده است. همه حروف دارای خط پایه بوده و برخی حروف همانند t و h تنها دارای بخش صعودی و برخی دیگر مانند حروف p و g تنها دارای بخش نزولی می‌باشند. این ساختار در طراحی تمامی حروف یک فونت مشترک است؛ اما تنها تفاوت موجود میان فونت‌های یک مجموعه شامل ضخامت، وزن و یا همان weight آن‌ها بوده که همین امر سبب شده است تا فونت‌ها به صورت خانواده‌های متفاوتی دسته بندی گردند.

مهم‌ترین و اصلی‌ترین گروه‌های فونت‌های انگلیسی استاندارد شامل موارد زیر می‌باشند:

گروه بندی فونت های انگلیسی استاندارد

  • فونت‌های خانواده Serif

اصیل‌ترین و اورجینال‌ترین فونت‌های انگلیسی فونت‌های خانواده Serif می‌باشند که نام و تاریخچه طراحی آن ها به زمان‌های بسیار دوری باز می‌گردد. آن‌ها شامل دسته‌های کوچکتری به نام‌های کلاسیک، نئو‌کلاسیک، قدیمی و انتقالی  بوده و فونت‌های Serif به عنوان فونت‌های رسمی در حوزه چاپ خوانایی بهتری بر روی کاغذ داشته و نوشتن متون با آن‌ها سبب زیبایی و چشم‌نوازی کار می‌گردد. از این فونت‌ها بیشتر جهت درج عناوین کتاب‌ها و متون چاپی، طراحی لوگو، کارت ویزیت و به طور کلی ست اداری به صورت وسیع استفاده می‌شود .در زیر به یک نمونه بسیار کاربردی و پر اهمیت از فونت های این خانواده اشاره می‌کنیم:

  • فونت Times New Roman

یکی از معروف‌ترین فونت‌های این مجموعه فونت Times New Roman است که در سال 1931 میلادی کشور بریتانیا جهت طراحی روزنامه‌ی The Times از آن استفاده نمود. این فونت هم‌اکنون نیز از محبوبیت بسیار زیادی در میان ناشران برخوردار بوده و امروزه در بیشتر موارد برای چاپ کتاب و مقالات انگلیسی، از این فونت استفاده‌ زیادی می‌شود.

  • فونت‌های خانواده Slab Serifs

فونت‌های خانواده Slab Serif دارای ظاهری بسیار جذاب و تاثیرگذار می‌باشند و سایز بزرگتری نسبت به فونت‌های خانواده Serif دارند. از این فونت‌ها به علت ایجاد جذابیت‌های بصری در مخاطب از فاصله دور جهت طراحی پوسترها و بیلبوردهای انگلیسی استفاده می‌شود.

  • فونت‌های خانواده Sans Serif

فونت‌های انگلیسی قرار گرفته در این دسته دارای ارتفاع کوتاهی بوده و در چند سال اخیر جهت طراحی وب، طراحی لوگو و تبلیغات به شکل وسیعی از آن‌ها استفاده می‌شود، خوانایی فونت‌های این زیر مجموعه با دارا بودن هر سایزی از مزیت‌های اصلی این گروه به شمار می‌رود.

  • فونت انگلیسی Helvetica

فونت هلوتیکا به عنوان یکی از زیر مجموعه‌های این گروه و به عنوان یک فونت استاندارد انگلیسی در سال 1957 میلادی طراحی شد. نسخه جدید این فونت به نام Helvetica Now دارای خوانایی بهتر و بیشتری بوده و استفاده از آن سبب چشم نوازتر شدن متن می‌شود.

  • فونت Futura

این فونت از خانواده Sans-serif توسط یک طراح آلمانی در سال 1927 طراحی شد. این فونت جهت ساده و زیبا نویسی بسیار مهم بوده و در طراحی‌های مختلف کاربرد دارد.

  • فونت‌های خانواده Script

فونت‌های این خانواده دارای سبکی مشابه با سبک فونت‌های دست‌نویس بوده و خود به دو دسته رسمی و غیر رسمی تقسیم می‌شوند. از این فونت‌ها در طراحی لوگو و پوستر، جلد کتاب، کارت دعوت عروسی و یا …استفاده فراوانی می‌شود. فرمت این فونت ها OTF می‌باشد.

  • فونت‌های خانواده Handwritten

این فونت‌ها نیز دارای سبک دست‌نویس بوده و به طور گسترده در طراحی جلد کتاب و پوستر مورد استفاده قرار می‌گیرند. شناخته‌ترین فونت قرار گرفته در این گروه فونتی انگلیسی به نام Arial می‌باشد.

پرطرفدارترین فونت‌های استاندارد انگلیسی

علاوه بر فونت‌های نامبرده در هر زیرمجموعه پرطرفدارترین فونت‌های انگلیسی استاندارد را می‌توان موارد زیر برشمرد:

  • Palatino Linotype
  • Book Antiqua
  • Georgia
  • Goudy Old Style
  • Bookman
  • Adobe Garamond Pro
  • Century Schoolbook

در پایان

همان‌طور که متوجه شدید فونت‌های استاندارد انگلیسی به 5 دسته تقسیم می‌شوند و در بیشتر امور‌‌چاپی و تبلیغات فونت‌های مربوط به گروه Sans Serif  کاربرد وسیع‌تری دارند. شما می‌توانید با استفاده از فونت‌های انگلیسی قرار گرفته در این مجموعه هم چون Time new roman یا Calibri  ساختار نوشتاری متونتان را زیبا و چشم‌نوازتر نموده و از خستگی چشم‌ها در هنگام مطالعه جلوگیری نمایید. با توجه به همین توضیحات و با توجه به نوع طراحی خود، فونت مناسبی را انتخاب کرده بدین طریق به زیبایی و خلاقانه بودن پروژه خود بیفزایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

+ 45 = 53